KONSEPT

Blandede følelser

Konsept Blandede følelser er et resultat av kunstnerens Svetlana Rezvayas mange undersøkelser. Kunstneren har fordypet seg i hvordan menneskelige følelser sammenstilt med personlige følelser kan projiseres på lerretet. Dette er en metafysisk, abstrakt måte å utforske det vi kan kalle menneskets sjel.

Som element i komposisjonen bruker Rezvaya menneskelige figurer kombinert med masker. Farger spiller en stor rolle når hun beskriver følelser og samspillet mellom disse på lerretet. Hvitt, rødt og sort er viktige i mange kulturer. Fargene uttrykker følelse, emosjon og energi i skikkelsene og former et kunstnerisk uttrykk. Rødt beskriver lidenskap,sort symboliserer uvitenhet,uhøflighet og ondskap. Hvitt er det rene og pene - det er godhet.

Betrakteren inviteres til å reflektere omkring og diskutere kunstnerens budskap. Teknikken kunstneren bruker er abstrakt og halvfigurativ, hvor maleri og tegning danser og blandes med hverandre på lerretet. Kunstneren synliggjør følelser som alle opplever, men ikke makter å beskrive med ord.

Svetlana Rezvaya er kunstner og lærer, utdannet i Russland. Hun har en rekke separatutstillinger bak seg. Som kunstner har hun et stort repertoar innenfor maleri i olje, akryl, akvarell, pastell og tegning. Som pedagog holder hun malekurs i Oslo.

Konsept Blandede følelser var presentert på utstillingen 11. - 16. mai 2019 i Galleri Albin Art/ Oslo.

Publikasjonen i avisa Aftenposten

onsdag, 8.mai 2019

Maleriene selges!

Har du spørsmål til meg? Ta gjerne kontakt på mt 90191104 (sms) eller skriv melding: rezvayasp@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Jeg inviterer alle til en ny side: https://www.artshoprezvaya.com/

Derfor sletter jeg denne siden  2.november 2020.