Om kunstner

Kan en kunstner oppdage verden på nytt?

Ja, hvis kunstneren har en visjonsgave og kan se dypt inn i tingene, ikke bare overflaten. Da er et maleri ikke bare kunstnerens selvutfoldelse, men et brev, budskap til personer eller en bestemt person der billedkunstneren snakker om noe nytt.
Jeg tok opp maleri seriøst etter at jeg var ferdig på universitetet (med utdannelse i biologi,  kjemi og pedagogikk, Master) i 1986, og jobbet i 10 år som lærer og administrasjonsleder for vitenskap og eksperiment i videregående skole.  1997 -2000 var jeg student i en kunstnerskole (3 år).

Jeg er sikker i min teknikk med olje, akvareller og tegninger, og har deltatt i kollektive og separate utstillinger.

Det har skjedd slik i mitt liv at jeg har malt og samtidig studert andre vitenskaper. I 2013 ble jeg uteksaminert fra Det humanistiske fakultet (Master) og Handelshøgskolen (Bachelor) ved UiN. Min masteroppgave ”Nyttig og mindre nyttig undervisning” grunnlegges på min undersøkelse av studenter fra 2 ulike land, Norge og Russland.

Mine mål i livet er å skaffe meg ny kunnskap, og å utvikle meg personlig.  Kunnskaper fra ulike fag hjelper meg å se verden bedre og dypere, og i sin rekkefølge former de filosofien for mitt maleri. Mine malerier har et filosofisk innhold som er kombinert med form, farge, flekk og rytme.

Jeg liker å jobbe med forskjellige teknikker: akvarell, olje, akryl, pastell, blyant. Hver teknikk er en verden som gjør kunstneren i stand til å gå inn og bruke sine magiske egenskaper. I mine malerier streber jeg å formidle følelser av fred, glede og noen ganger tristhet eller bevegelse, håp, fornyelse. Hvis betrakteren får indre følelser eller har tanker gjennom sin oppfatning av mine malerier så har budskapet nådd sitt bestemmelsessted. Maleriene mine er i private samlinger i Norge, Finland, Russland og Tyskland.

Kontakt

rezvayasp@gmail.com

Tel: +47 90191104

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Jeg inviterer alle til en ny side: https://www.artshoprezvaya.com/

Derfor sletter jeg denne siden  2.november 2020.